Found: 6

Hasco-Lek S.A. po raz 18-sty uhonorowane tytułem „Przedsiębiorstwo Fair Play”

2020-12-14

Przedsiębiorstwo Produkcji Farmaceutycznej Hasco-Lek S.A. od lat zaspokaja potrzeby swoich Klientów, stawiając na rozwój, rzetelność, uczciwość, społeczną odpowiedzialność oraz otwartość na nowe rozwiązania. To tylko kilka z dominujących cech, dzięki którym firma zyskała zaufanie milionów Polaków. Po raz kolejny doceniła to także kapituła konkursu „Przedsiębiorstwo Fair Play”, nagradzając Hasco-Lek S.A. tytułem oraz certyfikatem.

PPF Hasco-Lek S.A. i Fundacja Hasco-Lek z nagrodą „Wrocław bez Barier”

2020-12-10

Przedsiębiorstwo Produkcji Farmaceutycznej Hasco-Lek S.A. i Fundacja Hasco-Lek wyróżnione zostały w 10. edycji plebiscytu „Wrocław bez Barier”, promującego dobre postawy i działania podejmowane na rzecz wsparcia osób z niepełnosprawnościami. Podczas uroczystości, która odbyła się 4 grudnia 2020 roku, nagrodę w kategorii „Społeczna odpowiedzialność biznesu” odebrała Prezes Fundacji i Wiceprezes Zarządu Hasco-Lek S.A. Agnieszka Han.

MEL – nowa kampania reklamowa

2020-12-04

W listopadzie ruszyła nowa kampania reklamowa marki Mel. Spot, mający formę manifestu - „Masz prawo żyć bez bólu!” emitowany jest w dużych stacjach telewizyjnych oraz stacjach tematycznych.

Agnieszka Han na podium rankingu Wpływowych Kobiet Dolnego Śląska

2020-11-20

Wiceprezes Zarządu PPF Hasco-Lek S.A. i Prezes Fundacji Hasco-Lek, Agnieszka Han zajęła drugie miejsce w plebiscycie Wpływowych Kobiet Dolnego Śląska, organizowanym przez Gazetę Wrocławską i grupę Polska Press. Sylwetki dziesięciu wpływowych przedstawicielek naszego regionu, wybranych głosami czytelników, przedstawione zostaną w wyjątkowej książce „100 wpływowych kobiet”.

Nowa kampania Juvit

2020-10-13

Biotylek – dwumiesięczna kuracja dla włosów!

2020-08-25

Do aptek w całej Polsce trafiło właśnie nowe, większe opakowanie naszego produktu Biotylek 5mg. Od teraz nasz specjalistyczny lek na problemy z wypadaniem włosów wynikające z niedoboru biotyny, który polecany jest szczególnie kobietom po 45. roku życia, kupić można w opakowaniu zawierającym aż 60 tabletek, które wystarczy na dwu miesięczną kurację.