PPF Hasco-Lek S.A. po raz siedemnasty nagrodzone certyfikatem Solidna Firma

2021-04-28

Przedsiębiorstwo Produkcji Farmaceutycznej Hasco-Lek S.A. po raz kolejny otrzymało certyfikat Solidna Firma. Dodatkiem do nagrody jest rubinowa statuetka, przyznawana siedemnastokrotnym laureatom programu.

Certyfikaty Solidnej Firmy przyznawane są firmom, które w swoich działaniach kierują się wartościami takimi jak rzetelność, uczciwość i terminowość oraz przestrzegają praw konsumenta, konstytucji biznesu i zasad wolnej konkurencji. Laureaci certyfikatu to najlepsi partnerzy nie tylko dla konsumentów, ale również innych podmiotów i instytucji państwowych. Otrzymanie certyfikatu poprzedza trzyetapowy system oceny i weryfikacji, który gwarantuje, że laureaci spełniają najwyższe standardy jakości.

Hasco-Lek S.A. znalazło się w gronie laureatów programu już po raz siedemnasty. Otrzymywany nieprzerwanie od 17 lat certyfikat to dowód nie tylko niezwykłego uznania, ale przede wszystkim potwierdzenie wiarygodności firmy jako solidnego partnera dla kontrahentów i konsumentów.