11. Ogólnopolski Zjazd Firm Rodzinnych U-RODZINY 2018

2018-06-29

Przedsiębiorcy rodzinni z całej Polski tej jesieni spotkają się w Katowicach. W dniach 11-14 października odbędzie się tam 11. Ogólnopolski Zjazdx Firm Rodzinnych U-RODZINY 2018. Tematem przewodnim cyklu spotkań będą światowe wyzwania polskiej przedsiębiorczości. Wśród wielu cenionych prelegentów Zjazdu wystąpi Prezes PPF Hasco-Lek dr Stanisław Han.

Organizowane od 2008 roku wydarzenie cieszy się ogromnym zainteresowaniem przedsiębiorców. Stało się platformą dialogu i współpracy przedstawicieli biznesu, państwa i nauki. Każda edycja odbywa się w innym regionie. W tym roku na miejsce spotkania wybrano stolicę Śląska - Katowice. Program 11. edycji Zjazdu jest najbogatszy w historii wydarzenia, a lista prelegentów obfituje w znane nazwiska. Prelegenci zajmą się ukazaniem wizerunku firm rodzinnych jako przedsiębiorstw, które są w znaczącym elementem w rozwoju polskiej gospodarki oraz jako podmiotów innowacyjnych. Podczas 4 dni konferencji spróbują odpowiedzieć na pytanie: Czy polskie firmy rodzinne mogą odgrywać ważną rolę w europejskiej i światowej gospodarce? W panelach dyskusyjnych głos zabierze m.in. dr Stanisław Han, który poruszy kwestię innowacyjności w polskich firmach rodzinnych oraz wyznaczania przez nie światowych trendów.