Hasco-Lek z Diamentem do Złotej Statuetki Lidera Polskiego Biznesu

2019-02-08

Hasco-Lek po raz kolejny może pochwalić się prestiżowym wyróżnieniem! Diament do Złotej Statuetki Lidera Polskiego Biznesu odebrał podczas Gali organizowanej przez Business Centre Club w Warszawie Pan Prezes Stanisław Han.

Złota Statuetka Lidera Polskiego Biznesu to nagroda, którą Hasco-Lek otrzymało w roku 2018. Przedsiębiorstwo docenione dostało za bardzo dobre wyniki finansowe, działalność inwestycyjną, wdrażanie innowacyjnych technologii, inwestowanie w zasoby ludzkie oraz utrzymanie wzorowych relacji z otoczeniem społecznym. W tym roku poszliśmy o krok dalej. Hasco-Lek otrzymało bowiem Diament do Złotej Statuetki Lidera Polskiego Biznesu. To wyróżnienie dla dotychczasowych laureatów Statuetki, którzy utrzymali bądź poprawili swoją pozycję na rynku. Nagrody wręczono podczas uroczystej Gali, która odbyła się w Teatrze Wielkim Operze Narodowej w Warszawie.

Wydarzenie organizowane przez BCC obchodziło w tym roku swój jubileusz – Statuetki i Diamenty przyznano już po raz 25-ty. Na tegorocznej Gali pojawiło się blisko dwa tysiące gości, obok najlepszych przedsiębiorców z całej Polski – członków BCC, znaleźli się także członkowie rządu, parlamentarzyści, dyplomaci, wybitni przedstawiciele świata kultury, nauki, duchowieństwo i znani publicyści.