Hascovir Control nagrodzony Laurem Konsumenta w kategorii Odkrycie Roku 2018!

2018-06-08

Nic nie cieszy nas bardziej, niż zadowolenie konsumentów, którzy sięgnęli po wyroby Hasco-Lek. Ich satysfakcja to nasz sukces! Tym milej nam donieść, że nasz lek – Hascovir Control w XIV edycji ogólnopolskiego plebiscytu popularności otrzymał Laur Konsumenta Odkrycie Roku 2018. Nagroda została przyznana w kategorii Preparaty na opryszczkę.

Laur Konsumenta Odkrycie Roku to nagroda dla innowacyjnych produktów, które pomimo krótkiego funkcjonowania na rynku potrafią wzbudzić zaufanie konsumentów. Tym cenniejsza, że o jej przyznaniu decydują sami konsumenci, czyli użytkownicy produktu.

Hascovir Control to pierwsze tabletki na opryszczkę z najwyższą dawką acykloviru bez recepty.

Hascovir control w tabletkach wskazany jest w leczeniu nawrotowej opryszczki warg i twarzy wywołanej przez wirus opryszczki pospolitej (Herpes simplex).

Hascovir control to lek zawierający acyklowir, który nie tylko leczy opryszczkę, ale również zmniejsza częstotliwość jej nawrotów.

PIERWSZE tabletki NA OPRYSZCZKĘ zacyklowirem BEZ RECEPTY

• Leczy opryszczkę
  • Przyspiesza gojenie
  • Zapobiega nawrotom
  • 5 dni kuracji

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką, która zawiera wskazania, przeciwwskazania, dane dotyczące działań niepożądanych i dawkowanie oraz informacje dotyczące stosowania produktu leczniczego, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.

Hascovir Control, 200 mg, tabletki. Skład: 1 tabletka zawiera 200 mg acyklowiru (Aciclovirum). Postać farmaceutyczna: tabletka. Wskazania do stosowania: Leczenie nawrotowej opryszczki warg i twarzy wywołanych przez wirus opryszczki pospolitej (Herpes simplex) u dorosłych. Produkt leczniczy może być stosowany jedynie u pacjentów, u których w przeszłości rozpoznano zakażenie wirusem opryszczki pospolitej. Przeciwwskazania: Nadwrażliwość na acyklowir, walacyklowir lub na którąkolwiek substancję pomocniczą. Podmiot odpowiedzialny: „PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCJI FARMACEUTYCZNEJ HASCO-LEK” S.A. 51-131 Wrocław, ul. Żmigrodzka 242 E. Przed zastosowaniem należy zapoznać się z zatwierdzoną charakterystyką preparatu. Dalsze informacje dostępne na życzenie.