PENIGRA NAGRODZONA MEDALEM EUROPEJSKIM

2006-10-30

Dnia 23 października 2006 roku lek wzmacniający potencję Penigra został nagrodzony Medalem Europejskim. Wyróżnienie przyznano za wysoką jakość preparatu.

Konkurs ma zasięg ogólnopolski, a jego organizatorem jest Business Centre Club oraz Urząd Komitetu Integracji Europejskiej. Wyróżniane są produkty, których jakość dorównuje poziomowi europejskiemu. Nominowany wyrób musi spełniać wymagane prawem normy, posiadać odpowiednie licencje i patenty. Istotna jest także dynamika rozwoju firmy oraz zdobyte przez nią nagrody i certyfikaty. Komisja weryfikacyjna bierze pod uwagę, czy firma korzysta ze szkoleń, seminariów na temat Unii Europejskiej, konsultacji, analiz prawnych i badań rynku. Celem przedsięwzięcia jest upublicznienie przykładów dobrej jakości i promocja metod jej osiągania. Medale Europejskie w tegorocznej edycji wręczono w Sali Kolumnowej Sejmu RP. Motto konkursu brzmiało „Polak w świecie”.

Penigra to lek przeznaczony dla mężczyzn cierpiących na łagodne i umiarkowane problemy z erekcją oraz odczuwających zaburzenia popędu płciowego. Preparat jest dostępny bez recepty.