PPF Hasco-Lek S.A. wyróżnione Diamentem Solidności

2019-03-14

Stabilna sytuacja finansowa firmy, zaangażowanie w projekty odpowiedzialne społecznie, wysokie standardy załogi i zarządu oraz przynależność do grona znanych i cenionych firm - tym cechują się firmy otrzymujące Certyfikaty Solidna Firma. PPF Hasco-Lek S.A. już po raz 15 zostało wyróżnienie.

PPF Hasco-Lek S.A. niezmiennie od 2004 roku otrzymuje Certyfikat Solidna Firma. Podmioty, które piętnastokrotnie pomyślnie przeszły proces weryfikacji otrzymują Diament Solidności. Nagrodę specjalną dla PPF Hasco-Lek S.A. odebrała Dyrektor Marketingu Beata Korab-Białobrzeska.

35 lat kompleksowo dbamy o zdrowie!

Grupa Hasco, której częścią jest PPF Hasco Lek S.A., jest jednym z największych pracodawców na Dolnym Śląsku. Od lat cieszy się zaufaniem konsumentów. Należy do grona znanych i cenionych firm działających na polskim i zagranicznym rynku farmaceutycznym. Posiada nowoczesne zakłady produkcyjne, centrum badawczo rozwojowe, szpital Vratislavia Medcia oraz fundację. PPF Hasco-Lek S.A. w tym roku świętuje jubileusz 35-lecia działalności.