PPF "HASCO-LEK" S.A. z certyfikatem Solidna Firma 2017

2018-02-26

Z przyjemnością chcielibyśmy się podzielić z Wami informacją, że PPF "HASCO-LEK" S.A. już po raz czternasty otrzymała certyfikat Solidna Firma. To elitarne wyróżnienie w tym roku trafiło jedynie do 104 najlepiej ocenionych przedsiębiorstw w Polsce. Nagrodę z rąk przewodniczącego kapituły odebrała Pani Małgorzata Han-Marek.

Certyfikaty Solidna Firma to tytuły rozpoznawalne przez  kontrahentów, klientów i pracowników w całej Polsce. PPF "HASCO-LEK" S.A. otrzymuje je nieprzerwanie od 2004 roku, z czego jesteśmy niezmiernie dumni.   Kolejne tytuły to potwierdzenie naszej rzetelności i odpowiedzialności.

Grupa Hasco, częścią której jest PPF "HASCO-LEK", jest jednym z największych pracodawców na Dolnym Śląsku. Cieszy się zaufaniem na rynku farmaceutycznym.  Należy do grona znanych i cenionych firm działających na terenie naszego kraju. Posiada nowoczesne zakłady produkcyjne, centrum badawczo rozwojowe i fundację. Poszerza też  swoją działalność w obszarze zdrowia inwestując w szpital Vratislavia Medcia, który ma szansę stać się jednym z ważniejszych tego typu ośrodków w Polsce.