Przedsiębiorstwo Fair Play 2018

2018-11-23

Spółka Hasco-Lek po raz kolejny została wyróżniona prestiżowym certyfikatem „Przedsiębiorstwo Fair Play”, który otrzymuje nieprzerwanie od 2003 roku. Certyfikaty i nagrody specjalne wręczono na uroczystej gali, która odbyła się w hali EXPO XXI w Warszawie.

W tegorocznej edycji konkursu o certyfikat ubiegało się blisko 300 firm z całej Polski. Kapituła Programu potwierdziła rzetelność i wiarygodność aż 280 z nich, przyznając im jednocześnie tytuł i certyfikat „Przedsiębiorstwo Fair Play” 2018.  Dodatkowo uczestnicy ubiegali się też nagrody specjalne. Ta najważniejsza trafiła do 15 firm, które szczególnie wyróżniły się na tle innych. W tym elitarnym gronie zalazło się Hasco-Lek.

Bardzo cieszymy się, że po raz kolejny Hasco-Lek zostało docenione na arenie ogólnopolskiej. „Prowadzoną działalnością od niemal 35 lat budujemy nasz wizerunek, jako uczciwej, rzetelnej i aktywnej społecznie firmy, a tytuł „Przedsiębiorstwo Fair Play” jest jego najlepszym certyfikatem” – mówi Agnieszka Han, Wiceprezes Zarządu.