RHIN-BAC FRESH NAJLEPSZY W KONKURSIE SUPERPRODUKT 2008

2009-02-10

RHIN-BAC Fresh zwyciężył w konkursie miesięcznika „Świat Kobiety”. Preparat Hasco-Leku okazał się najlepszy w kategorii LEKI BEZ RECEPTY – NA PRZEZIĘBIENIE i otrzymał tytuł SUPERPRODUKT 2008. Ideą konkursu jest wybór produktów najwyższej jakości, które służą zdrowiu i urodzie oraz ułatwiają życie. Wybór popularnego czasopisma to najlepsza rekomendacja dla nagrodzonych produktów.

W tym roku napłynęło 229 zgłoszeń w kategoriach: leki bez recepty, kosmetyki, żywność oraz dom. Najlepsze produkty wybrało jury, w którym zasiedli m.in.:

• Tamara Arciuch, aktorka znana m.in. z seriali „Niania”, „Teraz albo nigdy”
• Weronika Marczuk-Pazura, producentka telewizyjna, jurorka programu „You Can Dance”
• Wanda Biernacka-Conrad, redaktor naczelna „Świata Kobiety”
• prof. Wojciech Drygas, kardiolog z Instytutu Kardiochirurgii w Warszawie
• Joanna Chatizow, kosmetolog.

- Statuetka Superprodukt to nie jedyna nagroda przyznawana w tym konkursie. Oprócz niej są jeszcze dwie niewidoczne: satysfakcja i zainteresowanie klientów. Wyróżnienie to jest bowiem gwarancją jakości dla każdego klienta - powiedziała podczas gali Wanda Biernacka-Conrad, redaktor naczelna „Świata Kobiety”.

Gala wręczenia nagród odbyła się 3 lutego 2009 r. w hotelu Mariott w Warszawie. Dla gości wystąpiła z recitalem Paulina Lenda, finalistka programu „Mam talent”.

RHIN-BAC Fresh – odświeżająco-pielęgnacyjny sztyft do nosa na bazie olejków eterycznych. Ułatwia oddychanie, natychmiast przynosi ulgę, orzeźwia. Ze względu na praktyczną formę sztyftu można zawsze mieć go pod ręką.