PPF "HASCO-LEK" z certyfiaktem Solidny Pracodawca 2016

2017-04-10

6 kwietnia br. w Kopalni Soli w Wieliczce przedstawiciele PPF Hasco-Lek S.A. odebrali certyfikat Solidny Pracodawca Roku 2016.

Solidny Pracodawca Roku to nagroda stanowiąca potwierdzenie klarowności oraz rzetelności działania firm. Celem programu jest wyłonienie najlepszych pracodawców w Polsce, szczególnie tych, którzy promują ciekawe rozwiązania HR i dzielą się swoim doświadczeniem. Kapituła programu wyłania laureatów na podstawie wielu, wystandaryzowanych kryteriów, które składają się na postawę godną miana Solidnego Pracodawcy.

PPF Hasco-Lek to jeden z największych pracodawców na Dolnym Śląsku, zatrudniający obecnie blisko 1000 pracowników. W polityce pracowniczej stawiamy duży nacisk na podnoszenie kwalifikacji naszej kadry poprzez wewnętrzne i zewnętrzne szkolenia; oferujemy dostęp do usług medycznych na preferencyjnych warunkach; organizujemy ciekawe imprezy o charakterze integracyjno-kulturalnym.