Spółka Procefar, należąca do Grupy Hasco, została dystrybutorem globalnej marki Omron

2019-11-04

Globalna marka OMRON Healthcare podpisała umowę z wrocławską spółką PCF PROCEFAR Sp. z o.o. Od listopada Producencka Centrala Farmaceutyczna PROCEFAR Sp. z o.o., należąca do Grupy Hasco, będzie wyłącznym dystrybutorem sprzętu medycznego OMRON na terenie całej Polski.

- Dzięki śmiałym planom, odważnym decyzjom oraz utworzeniu w 2016 roku dwóch nowoczesnych centr logistycznych we Wrocławiu i Łodzi, zasięg dystrybucji produktów leczniczych, wyrobów medycznych i pozostałego asortymentu obejmuje obszar całej Polski. Zaangażowanie wielu osób, konsekwencja w działaniu i profesjonalizm w kontakcie z klientem, pozycjonują PROCEFAR bardzo wysoko, czego dowodem jest zaufanie, którym obdarzyła nas globalna marka OMRON Healthcare. podkreśla Krzysztof Bukowski, Prezes Zarządu PCF PROCEFAR Sp. z o.o.

OMRON Healthcare jest światowym liderem w dziedzinie sprzedaży cyfrowych aparatów do pomiaru ciśnienia krwi oraz nebulizatorów wykorzystywanych w terapii chorób układu oddechowego. Pozostałe kategorie produktów firmy obejmują sprzęt do terapii leczenia bólu o niskiej częstotliwości, elektroniczne termometry i monitory składu ciała. Od wielu lat urządzenia firmy OMRON pomagają ludziom zapobiegać, leczyć i kontrolować swoje schorzenia zarówno w domu, jak i w warunkach klinicznych w ponad 110 krajach na świecie. OMRON Healthcare Europe B.V. działa na rynkach Europy, Rosji, na Bliskim Wschodzie i w Afryce. Główna siedziba OMRON Healthcare Group mieści się w Kyoto w Japonii.

Zobacz katalog produktów

Zachęcamy do zapoznania się z ofertą. Jeśli spotka się z Państwa zainteresowaniem zachęcamy do kontaktu pod adresem dok@procefar.pl.

Jesteśmy również dostępni pod numerem tel. +48 801 033 066