Spotkanie firm rodzinnych w Haston City Hotel

2013-11-28

Stowarzyszenie Inicjatywa Firm Rodzinnych (IFR) organizuje w ostatni weekend listopada zjazd we wrocławskim Haston City Hotel. W spotkaniu biorą udział również przedstawiciele PPF Hasco-Lek S.A., które należy do grona IFR.

W Polsce jest około 1,5 miliona firm rodzinnych. Część z nich należy do Stowarzyszenie Inicjatywa Firm Rodzinnych, które powstało w 2008 r. jako organizacja skupiająca osoby zainteresowane problematyką przedsiębiorczości rodzinnej. Obecnie w IFR jest ponad 320 członków, w tym również przedstawiciele PPF Hasco-Lek S.A. Stowarzyszenie działa na rzecz wspólnego dobra, zaufania i budowania partnerskich relacji. Jego misją jest budowanie środowiska wzajemnego wsparcia firm rodzinnych.

Listopadowy VI Zjazd u-Rodziny 2013, organizowany we Wrocławiu od piątku 29 listopada do 1 grudnia, upłynie pod hasłem „Pracuj rodzinnie – kreuj rzeczywistość”. Honorowy patronat nad imprezą objął prezydent Wrocławia, Rafał Dutkiewicz.