Superbrands dla marek Ibum i Ulgix

2015-11-30

Mamy przyjemność poinformować, że marki Ibum i Ulgix z porfolio PPF Hasco-Lek S.A. po raz kolejny zostały wyróżnione przez konsumentów. Marka Ibum, uznana za jedną z najsilniejszych marek na polskim rynku, otrzymała aż dwa tytuły: Superbrands 2015/2016 oraz dedykowany najsilniejszym markom z polskim rodowodem - Created in Poland Superbrands 2015/2016. Wyróżnienia Created in Poland Superbrands 2015/2016 zostało przyznane również marce Ulgix.

Tytuł Created in Poland Superbrands, przyznawany jest najsilniejszym markom z polskim rodowodem na podstawie wyników badania konsumenckiego, przeprowadzonego przez instytut badawczy ARC Rynek i Opinia na próbie ponad 15 tysięcy polskich respondentów. O przyznaniu tytułu Superbrands decydowała, obok konsumentów, ekspercka Rada Marek.

Najsilniejsze marki funkcjonujące na lokalnych rynkach od ponad 20 lat wyłania i nagradza międzynarodowa organizacja The Superbands LTD., działająca obecnie w 87 krajach.

Dziękujemy klientom za okazane zaufanie!