Zaufaj marce Mensil i nie wymiękaj

2020-05-15

Męska marka Mensil ruszyła w Internecie z odświeżoną kampanią wizerunkową NieWymiękam.pl. Zachęcamy do obejrzenia najnowszych spotów reklamowych, które możecie zobaczyć także na największych portalach internetowych.

Kolejna odsłona kampanii wizerunkowej to manifest silnego i niezależnego mężczyzny, który jest zdeterminowany do osiągnięcia swoich celów. Nowe reklamy produktu niosą za sobą przesłanie, iż prawdziwy mężczyzna nie wymięka i zawsze staje na wysokości zadania. Zobaczymy w nich sportowca oraz biznesmena trenującego wspinaczkę, którzy podkreślają, że sukces w każdej sferze życia zależy od siły, uporu i determinacji. Nasi bohaterowie, zaufali produktowi Mensil i nie wymiękli… Całość kampanii uzupełnia umieszczony na NieWymiękam.pl licznik pokazujący liczbę mężczyzn, którzy sięgnęli po MENSIL i nie wymiękli. Licznik uwiarygodnia przekaz kampanii wizerunkowej, i buduje poczucie, że "nie jesteś sam ze swoim problemem".

Marce Mensil zaufało już blisko 300 tysięcy mężczyzn z zaburzeniami erekcji w różnym wieku1, którzy docenili ważne korzyści produktu jakimi są: poprawa erekcji oraz szybkie i długie działanie2 dające poczucie niezawodności w sferze męskiej.

Zobacz reklamy:

Mensil to lek dostępny w aptekach bez recepty w wygodnej formie tabletki do żucia. Wskazany jest do stosowania u dorosłych mężczyzn z niezdolnością uzyskania lub utrzymania wzwodu prącia, wystarczającego do odbycia stosunku płciowego. Zawarta w tabletkach substancja – sildenafil, powoduje rozkurcz mięśni gładkich naczyń, a w efekcie zwiększa dopływ krwi do ciał jamistych prącia i wspomaga uzyskanie lub utrzymanie erekcji.3

Zobacz Mensil.pl

Sprawdź na NieWymiękam.pl

Mensil, 25 mg, tabletki do rozgryzania i żucia. Skład: Jedna tabletka zawiera 25 mg sildenafilu w postaci cytrynianu. Postać farmaceutyczna: tabletka do rozgryzania i żucia. Wskazania do stosowania: Produkt leczniczy Mensil jest wskazany do stosowania u dorosłych mężczyzn z zaburzeniami erekcji, czyli niezdolnością uzyskania lub utrzymania erekcji prącia wystarczającej do odbycia stosunku płciowego. W celu skutecznego działania produktu leczniczego Mensil niezbędna jest stymulacja seksualna. Przeciwwskazania: Nadwrażliwość na substancję czynną lub na którąkolwiek substancję pomocniczą. Ze względu na wpływ sildenafilu na przemiany metaboliczne, w których biorą udział tlenek azotu i cykliczny guanozynomonofosforan (cGMP), nasila on hipotensyjne działanie azotanów. Przeciwwskazane jest zatem równoczesne podawanie sildenafilu z lekami uwalniającymi tlenek azotu (np. azotynem amylu) lub azotanami w jakiejkolwiek postaci. Jednoczesne stosowanie inhibitorów PDE5, w tym syldenafilu, i leków pobudzających cyklazę guanylową, takich jak riocyguat, jest przeciwwskazane, ponieważ może prowadzić do objawowego niedociśnienia tętniczego. Produktów leczniczych przeznaczonych do leczenia zaburzeń erekcji, w tym sildenafilu, nie należy stosować u mężczyzn, u których aktywność seksualna nie jest wskazania (np. pacjenci z ciężkimi schorzeniami układu sercowo-naczyniowego, takimi jak niestabilna dławica piersiowa lub ciężka niewydolność serca). Produkt leczniczy Mensil jest przeciwwskazany u pacjentów, którzy utracili wzrok w jednym oku w wyniku niezwiązanej z zapaleniem tętnic przedniej niedokrwiennej neuropatii nerwu wzrokowego (ang. non-arteric anterior ischemic optic neuropaty, NAION), niezależnie o tego, czy miało to związek z wcześniejszą ekspozycją na inhibitor PDE5. Nie badano bezpieczeństwa stosowania sildenafilu w następujących grupach pacjentów: pacjentów z ciężką niewydolnością wątroby, hipotonią (ciśnienie krwi <90/50 mm Hg), po niedawno przebytym udarze lub zawale serca oraz ze stwierdzonymi dziedzicznymi zmianami degeneracyjnymi siatkówki, takimi jak retinitis pigmentosa(niewielka część tych pacjentów ma genetycznie uwarunkowane nieprawidłowości fosfodiesterazy siatkówki). Stosowanie sildenafilu u tych pacjentów jest przeciwwskazane. Podmiot odpowiedzialny: PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCJI FARMACEUTYCZNEJ HASCO-LEK S.A. 51-131 Wrocław, ul. Żmigrodzka 242E. Przed zastosowaniem należy zapoznać się z zatwierdzoną charakterystyką preparatu. Dalsze informacje dostępne na życzenie.

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką, która zawiera wskazania, przeciwwskazania, dane dotyczące działań niepożądanych i dawkowanie oraz informacje dotyczące stosowania produktu leczniczego, bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.

1. Liczba mężczyzn, którzy zaufali lekowi bez recepty Mensil, to estymacja, wyliczona na podstawie danych z badania ilościowego przeprowadzonego na zlecenie PPF Hasko-Lek S.A. przez Atena Research & Consulting (dane dostępne w siedziba firmy PPF Hasco-Lek S.A. Biuro w W-wie Al. Jerozolimskie 154) oraz na podstawie skumulowanej ilości kupionych przez pacjentów opakowań: Mensil 2 tab. i Mensil 4 tab. od marca 2017 roku, dane na bieżąco aktualizowane wg. danych PEX PharmaSequence

2. Substancja zawarta w produkcie Mensil może działać nawet po 12 minutach aż do 5 godzin. Na podstawie Charakterystyki Produktu Leczniczego Mensil, pkt 5. ppkt.5.1.

3. Na podstawie Charakterystyki Produktu Leczniczego Mensil